Jeh. Hiihtolomaviikko vierähti historiaan. Lomaa ei tosin ollu kuin perjantainen vapaapäivä jolloin käytiin minilomalla stadissa asti. Tuli ainakin Mall of Tripla tutuksi. Ihan mukava reissu kyllä.

Viikon hölkistä ja koko helmikuusta näin jälkikäteen mietittynä jäi otsikonmukaiset fiilikset. Positiivista se että juoksu kulki tällä viikolla selkeesti paremmin kuin pitkiin aikoihin mutta toisaalta taas kolme lepopäivää viikkoon ja matalat kilsat ei miellytä. Viimeiset viisi viikkoa menty määrällisesti näin: 28-56-41-39 ja tämä viikko 38. Helmikuulle kilsoja 163 ja 11(!!) lepopäivää. Toisaalta tuo kaksijakoisuuden positiivinen puoli todennäköisesti johtuu juuri tästä ei-miellyttävästä puolesta joten kai sitä noin keskimäärin täytyy olla enempi tyytyväinen kuin ei.

No niin tai näin, tässä viikon 9 hölkät:
ma: kevyt aamuhipsintä töihin 8,07km (5:13 / 147)
ti: lepo ja Lappeenrannassa käynti
ke: vr 3,02km (4:56/xx) + tv reipas 10,01km (4:24 / 166) + vr 1km. Tämä oli oikein mainio setti kyllä. Tuntuma ookoo ja numerot miellytti silmää ja korvienväliä.
to: 25min rakoon survottu 21min lenkki elikkäs toisin sanoen kevyt 4,03km (5:13 / 150)
pe: lepo ja stadiin 6.20 aamujunalla (olis tietty voinu käydä iltalenkillä tai hotellin salilla mutku)
la: lepo ja kotiin iltajunalla (olis tietty voinu käydä aamulenkillä tai hotellin salilla mutku)
su: kevyt 12,07km (5:02 / 155)

Sellanen. Tuo noin 5min vauhti pitävällä alustalla tuntuu tällä hetkellä melko mukavalta ja tulee kuin ittestään joten huolimatta vähäisistä kilsamääristä tai just sen takia, juoksukunto on noususuuntainen. Tähän kun saan sillai sopivasti määrää lisää ja osa lenkeistä selkeesti rauhallisemmin niin avotsii ja sillee. Alkaa jokavuotinen Vantaalle Maratonille ajatus nostella päätään. No hah. Pala kerrallaan. Seuraava tavoite on kymppi alle 40min. Se ei muuten ole enää kaukana. Uskotko.

Notta.