Je. Eilinen Pinkaisu onnistui noinniinku toimitsijanäkökulmasta itse itseään arvostellen ihan ookoo. Aina jotain pientä parannettavaa jää mutta sehän on ainoostaan kehityksen edellytys. Ensi vuonna taas pykälää paremmin.

Joo. Iltasella hölkkäilin kevyen kympin kuten suunnitelmissa oli, tarkemmin 10,13km (5:11 / 150). Fiilis ookoohko. Jäykkää kyllä oli meno mutta sainpahan korvienväliä tuulettumaan. Tänään sitten sunnuntaiseen tapaan pitkä lenkki jonne lähdin ajatuksella että jos kulkee edes suurinpiirtein ok niin sipasen lopussa pätkän reippaammin. Kulkihan se ihan ok joten sipasin lopussa pätkän reippaammin. Oli kyllä melkoinen vastatuuli puolet matkasta mutta sinnejatakaisin tyyppisen lenkin hyvä puoli on se että toiseen suuntaan on yleensä sitten myötätuuli. Ja tuntikausia kestäneen reitinlaskennan tuloksena tuo myötätuuli sattui kuin sattuikin lenkin jälkimmäiselle puoliskalle. Numeroiksi 22,18km (4:54 / 156), väli 15-20 avg 4:26/169.

Joo ja je. Viikko paketissa. Kilsat 104,21. Saturainen pamahti siis taas! Tiistaina reipas kymppi, perjantaina tonnit, tänään kiihtyvä pitkä. Hyvä napakampi viikko. Nyt on taas pari ns. kovaa viikkoa takana ja on aika ottaa hetki iisimmin. Tavoitteeksi tulevalle viikolle noin 50km, pari lepopäivää ja yksi reippaampi setti. Kohina on siis inevitable.