Jeh. Pitkähkö palautumisaika eilisaamusta sunnuntai-iltapäivään (pääsin lenkille vasta viiden jälkeen) auttoi tuomaan mukavan ilmiön tullessaan. Nimittäin juoksu kulki varsin hyvällä tuntumalla ja jaksamista olis ollu hipsiä pitempäänkin. No mutta sopiihan se. 22,09km (5:05 / 152) numeroiksi ja fiilis siis hyvä.

Joopasta. Viikon kilsat yhteensä 94,55 ja fillarillakin kaikki kuustoista. Keskiviikkona ja eilen aamulla ookoo tehokkaammat setit ja tänpäivän pitkä lenkki yhdistettynä sopivaan määrään tekee viikon arvosanaksi hyvä.

Tässä olis nyt kolme viikkoa Finlandiapuolikkaalle ja kyllähän sen taakse oon jo myös kurkkinu. Nimittäin ihan oikeen kokonaista Maratoniakin oon tässä fundeerannu. Olishan se hieno käydä sellanen taas pitkästä aikaa jossain hipsimässä kun ei oo hetkeen sellasta tapahtunu. Pari muttaa tässä vielä kuitenkin on. Sitä kun ei millään viittis lähteä sellasta 3.15+ aikaa juoksemaan niin kunto täytyis olla jollain tasolla ennen kuin päätöksiä tehdään. Pitkä lenkki (min.25km) täytyy ensinnäkin sujahtaa about 5min vauhtia alle 150 sykkeellä ja toisaalta puolikas pitää mennä alle 1.25. Sitten alan harkita vakavammin asiaa. Tällähetkellä ollaan vielä matkalla noihin numeroihin mutta suunta on kyllä just eikä melekeen oikea. Sellaasta pohdintaa. Huomenna lepo. Tiistaina jatkuu.