No niin, seuraava tavoite tuli nyt sitten uhottua tonne blogin kuvaukseen. Eli siinäpä se sitten muistuttelee itsestään kun ei hölkkä suju tai ei muuten vaan oo mukavaa. Maratonin b-raja oli tänä vuonna 2:50, ensi vuodelle sitä ei kai oo vielä päätetty. Jos tavoite saavutetaan ja b-raja alittuu, lähden ilman muuta taistelemaan viimeisestä sijasta SM-maratonille...

Mutta tämähän on vaan spekulaatiota. Ensi viikolla aletaan reenit tavoitteen saavuttamiseksi. Tää viikko menee vielä palautellessa, huomenna tai perjantaina vois käydä jonkun lyhyen lenkin hipsimässä. Lauantaille on sovittu Upin kanssa pitkä lenkki, lähetään nimittäin Rautaveden maratonille juoksemaan sellasta sopivaa aikaa hänelle. Meikäläinen jäniksen roolissa.

Talven ohjelmaan kuuluu Vaajakosken testijuoksut ja keväällä Pentin Pinkaisu. Tukholmaan mennään sitten hipsimään se vuoden 2011 eka maratooni ja siellähän tavoite otetaan heti käsittelyyn. Seurakin vaihtui tässä samalla, jatkossa juostaan Vaajakosken Kuohun riveissä. Sellasta suunnitelmaa ja uhoo tälläkertaa. Jatketaampa tästä.