Joo. Eilinen painoi jaloissa oikeen raskahammalla kärellä ja vielä kun alusta oli noin puolet reitistä aivan täyttä skeidaa ja se aina niin ihana tuuli oli just niin ärsyttävä kuin se vaan voi olla niin olipa taas lenkki. Huhhuh. Loppui kuitenkin, mittariin 21km (5:20 / 147), fiilikset voinee aistia tuosta alun vuodatuksesta. Yöpakkaset pitää huolen nottei lenkkireitit pääse sulamaan vielä pitkään aikaan. Voi sanoinkojo.

Jepjep. Viikko läjääntyi tähän heikkoon pitempään, mutta muuten viikko oli ihan hyvä. Keskiviikkona sopiva ulkoilmareipastelu, perjantaina muutama lyhyt mäkimakustelu, eilen kova vetoreeni ja sekin siis ulkona. Ollaan siirrytty näköjään ulkoaikaan. Kilsat 92,61. Maaliskuun kilsat 402,84.

No niin, tästä ponnistetaan kohti huhtikuuta ja siellähän on tulossa heti viikon kuluttua Pentin Pinkaisu, 10km vaativalla reitillä. Siitä kolmen viikon kuluttua Kyrönjoki-puolimaraton Ylistarossa tasaasella reitillä. Hölkkäkisakausi alkaa vaikkei ulkona vielä siltä näytäkkään. No, ennen kauden avausta vielä muutama lenkki joista ensimmäisenä heti huomenna oikeen kevyt nelonen. Siitä se sit.