Saimpa eilen illalla tehtyä kunnollisen venyttelysession. Kattelin samalla Berliinin mm-maratonin boxilta, kun en ollu sitä vielä ehtiny kokonaan nähdä.

Tänään olikin sitten aamulla ihan hyvä fiilis jaloissa, eikä takareidessä juuri ollu tuntemuksia (venyttely kannattaa...), vaikka eipä se hölkkä silti kulkenu yhtään sen helpommin kuin normaalistikaan aamuisin. Kiersin Tuomiojärven tälläkertaa Mannilan puolelta, kilsoja tuli 8,55 ja vauhtina 5:19.

Paluu töistä meni sitten vähän reippaammalla tahdilla. Ohjelmaan oli merkitty 50min tv kova + vartin verryttelyt päihin. Oli aikomuksena hipsiä pikkusen alle neljän vauhtia toi 50min, mutta ei vaan menny. 4:04 keskivauhtina ja fiilikset oli vauhtiin nähden raskaanpuoleiset.

Oonkin tässä vähän pähkäilly sitä kun ei oikein oo vauhdit ollu viimeaikoina ihan sitä mitä olis halunnu. En muuta syytä keksi kuin että nää 100+ viikot vie meikäläisen tasoiselta hölkkäriltä pikkusen sitä omaa parasta terää. No jos tän viikon vielä painais, sitte aloitetaan keventely kohti 12.9 hölkättävää Finlandia-maratonia.

Päivän kilsat yhteensä 27,39. Huomenna lepo, torstaina jatketaan.