Jeh. Maanantai meni toipilaana kotona, oli sevverran heikko olo vielä viikonlopun nuhailusta. Eilen tiistaina jo parempi. Kävin päivällä ensin hierojalla (luit oikein, hierojalla!) ja illalla hölkkäilin pikkuklopin reenin aikana hallissa 3km (5:45 / 141). Oli muuten melkoisen mainio sessio hierottavana, ei voi muuta tehdä kuin suositella Eemeliä.

Juu. Tänään aamulla hallissa Kuohun porukalla (kiitos reeniseurasta) vedeltiin hyvä setti, 2x6x1min josta itte kiskoin tuon ensimmäisen 6x1min juoksutuntumaa hakien. Jalat toimi hyvin, hengitys ei, mikä oli tietty ihan odotettavissakin mutta jospa tuo olis vähän sitäkin avannu. Tällä hetkellä tuntuma olis flunssan suhteen sellanen että nenä vuotaa vielä aavistuksen ja pientä tukkoisuutta on mutta muuten alkaa olla voiton puolella tämä tauti.

Aamun numerot: vr 1,5km + koordinaatiot + 6x1min/1min + vr 10min. Vauhdit vedoissa tasaisesti kiihtyen 3:45...3:25, max 184

Juu-up. Huomenna iltasella nappuloitten reenin aikana kevyttä hipsuttelua, perjantaina lyhyt kevyt ja pari terävää päälle. Lauantaina SAUL SM halleissa 1500m ja sunnuntaina samassa tapahtumassa 3000m. Tavoitteena molemmissa maaliinpääsy liikoja hyytymättä. Numeraalista tavoitetta en taida uskaltaa uhota nyt kun meni tämä valmistautuminen enemmän tai vähemmän nenää niistellen. No hah. Tottakai mä uskallan. Tonnivitonen 5:20 ja kolmonen 11:30. Siinä se.