Joo. Japanissa käyty ja kotiinkin päästiin. Lentosuunnitelma muuttui lennosta kun Hagibis -taifuuni päätti vierailla samoilla huudeilla samaan aikaan. Paluulento aikaistettiin siitä syystä vuorokaudella mikä puolestaan aiheutti sen että se ainoa edes teoriassa mahdollinen reissun lenkkireikä täyttyi lentokoneessa nököttämiseen. No, kotiin päästiin myrskyn alta pois mikä oli meikäläisen kannalta ihan hyvä asia. Ihan yhtä hyvin ei siellä kaikilla mennyt/mene ja kieltämättä mielessä on myrsky ja sen seuraukset monen ihmisen elämään pyöriny. No se siitä tässä blogissa.

Ennen lähtöä tiistaina hölkkäsin 11,01km (5:35 / 143). Eilen ihan taas riittävästi istutun reissun aineenvaihdunnallista totaalipysähtyneisyyttä käynnistämään 15,59km (5:14 / 157), oli jäykkää ja vaikeeta ja raskasta. Tänään sitten lähes yhtä kankeena ja raskain jaloin 16,1km (5:35 / 148). Siinäpä viikon hölkät. Kilsoja yhteensä 42,7. Kaikki ns. kevyttä vaikka raskastahan noi la ja su oli.

Jep. Tuleva viikko sisältää istumista (tällä kertaa autossa) taas sen verran että jäykkyys tuskin tästä kovin helpottaa. Jos vaikka yrittäis vähän venytellä joka päivä. No ei sentään joka päivä mutta jos edes joka toinen. Ainakin yrittäis. Joo, niin mä teen. Sellaast.