Kevyt ookoofiiliksellinen palautteleva hipsuttelu, herra Keron sanoin "nollat taulussa", Palokkajärven rannan hiekkateillä 5,34km (6:02 / 143). Koko päivän satoi vettä mutta illaksi tuli aurinko ja olihan siellä mahtava keli hölkätä. Kyllä syksy on hienoo aikaa harrastaa hölkkäpuuhia. Otetaan siis siitä kaikki irti ja aletaan suunnittelemaan Maratonjuoksua lokakuulle!

Vaihtoehtoja on oikeestaan kolme, Pieksämäki 6.10., Vantaa 12.10. tai Kaarina 26.10. Pieksämäellä olen puolikkaan joskus juossut ja on tasainen hyvä reitti. Vantaa on tuttu, neljä viimeistä Maratonia on sieltä. Kaarinan syysmaraton on mulle tuntematon mutta ilmeisen tasainen sekin ja kun sinne olis aikaa vielä reenatakkin niin se alkaa tuntua sopivimmalta. No kattotaan, ilmoittautumisen jätän joka tapauksessa ihan viime tippaan.

Jeh. Viikko paketissa. Kilsat 70,02 ja fillarilla 15. Napakka loppuviikko, perjantaina vitonen omaakovaa ja lauantaina reipas/kova 21km. Nyt kun vielä saan tilanteen niinsanotusti haltuun niin eikähän tämä tästä taas. Kyllä.