Jehjeh. Edellinen otsikon tapahtuma kajahti elokuussa viime vuonna, eli onhan siitä aikaa. Tänään tuo aina niin mukavalta kuulostava ääni kuului jo hyvissä ajoin ennen pitkän lenkin 25,61km (5:17 / 146) päättymistä, Mannilan kohdilla nimittäin. Se olin minä, sori jos aiheutin hämmennystä sunnuntairauhaanne...no joo. Ihan ookoo fiiliksillä meni hölköttely vaikka eilinen meinas vähän askelta painaakkin. Teron kanssa kierrettiin Palokkajärvi ja vähän päälle, kiitos lenkkiseurasta.

Jees. Viikon kilsat siis 105,5. Keskiviikkona hallissa kolmekertaakakstonnia vähän puolinihkeesti nuhailun jälkeen, eilen ookoohko reipastelu ja tänään siis pitkä hipsintä. Koko viikon on syketasot olleet aavistuksen koholla mutta eiköhän se tästä. Hyvä viikko siitä huolimatta.

Tuleva viiikko alkaa hölkästä lepopäivällä ja työmatkalla itäisessä Keski-Euroopassa sijaitsevaan pikkukaupunkiin nimeltä Swiecie. Kotona torstaiehtoona joten alkuviikon reenit on kohtuukokoista kysymysmerkkiä. Katotaan millaisia lenkkirakoja päivistä löytyy. Notta do widzenia sitte vaan ja silleen.