Juu. Perjantaiaamun ratoksi kiskottiin hallissa Kuohun porukalla napakka vetoreeni, kiitos taas paikallaolijoille. Mukavasti menee kyllä tiukempikin setti kun porukalla tehdään. Itte vetelin tänään reenin kevennettynä, lähinnä hakien isohkoa sykevaihtelua, kun muut kiskoi 1+2+3+4+5+4+3+2+1min. Vaikee sanoa mikä oli vedoissa maksimisyke kun se vyö ei holtteriantureiden väliin vaan mahtunu mutta kyllä siellä 180+ todennäköisesti käytiin. Mutta tärkeintä kuitenkin tässä aamun hölkässä oli että ei poikkeavia tuntemuksia syrämmessä ja toinen hieno juttu oli että juoksu tuntui sujuvan ihan kivasti vaikka menin omaan tänhetken tasoon nähden ihan hyvää vauhtia.

Juuh. Omat vedot oli 200m + 3x600m + 400m + 250m. Kuussatasten vauhti 3:30 /km pintaan. Neljäsatanen tais mennä 1:14. Palautukset oli mulla epämääräisiä ja pitkiä. Ettei vaan tullu hiki... Mutta hei. Olipa tosiaan mukava juosta taas pitkästä aikaa vähän reippaammin. Molempiin päihin kilsan verryttely.

Jeh. Hallireenin jälkeen kävin palauttaas holtterivehkeen. Lääkäri lausuu sitten näkemyksensä joka kulkeutuu postilla noin viikon päästä mulle. Sitä odotellessa jatkan edelleen kevyttä tahi kevyehköä hipsintää. Ensi keskiviikkoaamuna tosin Kuohun hallivuoro jossa olis ajatus sipasta sopivan vauhdikkaan hillitty reeni.

Juuhpa. Huomenna nappulattaren hallikisat vie osan päivästä mutta yksi osa varataan kevyelle kiepille. Sellast.

Ai niin. Ähkinhän mä tänään illalla rantalihaksiakin. Tänään mentiin nextille levelille ja lisäsin painoihin painoja. Kehitys kehittyy. Notta.