Joo. Näköjään päiväkirjan täyttötahti seurailee hyvin juoksutreenimääriä. Nyt menty kevyesti jo monta viikkoa sekä reeneissä että naputtelussa. No haitanneeko tuo. Kerätään tässä nyt vähän voimaa molempiin tekemisiin. Voiman lisäksi kerääntyy kivasti kahvaa vattanympärykseen ja näyttävyyttä leuan alle mutta koska ainakin hölkkäpuolella tuntuis että juoksu sujuu viikko viikolta paremmin niin ei sekään ihan kovin hirveesti jaksa ressata. Ei tässä enää nimittäin kaukana olla siitä alle 51min kympistä 150 sykkeellä ja sehän sopii se.

Tällä viikolla olikin sitten kokonaista kolme lepopäivää. Tiistaina oli Kuohun palaveria ehtoolla eikä oikeen aikaa enää sitten sen jälkeen lenkkiin kun rouvamuta oli viikon työduunireissussa ja niin edelleen. Perjantainakaan ei järkevää lenkkireikää ilmestyny ja kun eilinen meni koko päivä valmennuskoulutuksessa (jossa muutama tunti Vehkahallissa toi mukavasti uusia lihaskipuja kroppaan), viikkoon napsahti se kolme lepoa. No voishan sitä heräillä viideltä aamulla ja lähtee köpötteleen mutku ei.

No se selityksistä. Lenkit meni koko viikon ihan ookoo tuntumalla, maanantaina Keuruun mailia molempien nappuloitten reenin aikana 8,06km (5:14 / 147), keskiviikkona samaa rinkiä pikkuklopin reenin aikana Mikan kanssa (kiitos lenkkiseurasta) 8,03km (5:30 / 145), tässä viimeinen km 4:27. Torstaina sitten kotoo päin 12,26km (5:00 / 158) jossa eka kymppi avg 4:54 kokeeksi missä mennään. Tekemistä on muttei yhtä paljoa enää kuin kuukausi sitten. Tänään aamupäivä Killerin kuplassa pikkuklopin futisturnausta ja iltapäivällä 12,12km (5:12 / 149) ja olipa paikoin muuten liukasta.

Joo. Kilsat viikolle 40,47. Lokakuun kilsat 241. Puuhat jatkuu.