Eilen aamuhölkkä töihin, 7,88km vauhtina 5:01. Suhteellisen hyvällä fiiliksellä meni, tietty noi reidet ja pohkeet oli kyllä kipeet vielä lauantain pitemmästä hölkästä.

Tänään ei ollu enää kuin reidet vähän kipeenä, pohkeissa ei oikeestaan tunnu enää. Päätin silti siirtää tälle päivälle ohjelmaan merkityt kaksi treeniä (toinen 15x400m vetoja) huomiselle keskiviikolle, senverran on pakko ottaa tämä palauttelu vielä tosissaan. Eli tänään mentiin 60min kevyttä ja vauhtina 5:04.

Huomenna siis pari hölkkää, aamulla juosten töihin ja paluumatkalla nippu nelisatasia tossa Palokkajärven rannassa. Katotaan vähän fiilisten mukaan millä vauhdilla vedetään.

Paljon on netissä tarinoita onnistumisista ja epäonnistumisista lauantaisella mm-maratonilla. Tässä vielä yksi. Ostin muistoksi valkoisen t-paidan stadionin kupeessa olleesta virallisesta kisatuotemyymälästä, sen sellaisen jossa oli selkään painettu kaikkien maratonille osallistujien nimet. Laitoin sen tietenkin heti maran jälkeen ylpeänä päälleni. Kotimatkalla pysähdyin tankkaamaan ja ostin jäätelön, ja enkö hemmetti saanu sotkettua sen hienon paitani suklaaseen. Kotona sitten paita suorilla pesuun muun valkosen pyykin kanssa. Koneesta tultuaan paidasta oli puolet selkäpuolen nimistä mystisesti lähes kadonneet. Täytyy varmaan tarkistaa keskeyttäneiden lista ja verrata sitä noihin haalistuneisiin nimiin. No joo, sellanen iltasatu. Hyvää yötä.