Notta son moro. Joo se olis suurinpiirtein kuukausi menny edellisestä voivoottelusta ja päivittelystä ja täällä ollaan taas halusit tai et. Ei oo tosin tilanne juuri menny mihinkään suuntaan, ei kulje juoksu edelleenkään mutta jatketaan nyt tännenaputtelua kun internet ei oo ymmärtääkseni vieläkään ihan täynnä.

Edellisen tekstin tallennushetken jälkeen kävin muutaman työmatkan, pari eteläisessä Euroopassa ja yksi eteläisessä Suomessa. Noilla viikoilla jäi lenkkeilyt melko vähiin mutta jotain pientä sentään. Tehokkaampaa settiä ei oo tässä ollu muutakuin viime lauantain yritelmäreipastelu kuumassa kelissä jossa reipasta ei sitten lopulta ollut kuin syke. 11,75km (4:49 / 171) kertoo aikalailla kivasti missä mennään. Fillaria oon veivannu silloin tällöin, sunnuntaina pari tuntia mikä olikin ihan mukava lenkki vaikka peräpää mukavan kipeeksi nasahtikin 47,85km (23,8km/h / 135).

Viikko 19 juoksu 32km + fillari 79km. Viikko 20 (Madrid) juoksu 44km. Viikko 21 (Setubal) juoksu 26km. Viikko 22 (Helsinki) juoksu 31km + fillari 48km.

Tällä viikolla ma pyöräilyt yhteensä 24km, tiistaina elikkäs eilen hölkkää 9,81km ja tänään hipsin 10,75km (5:21 / 154).

Juuh. Vaikka kuukausi sitten uhosin että palaan tänne kun alkaa homma sujumaan niin eihän se vielä suju. Kyllä tässä kuitenkin edelleen usko siihen että joku päivä se joku päivä tulee on olemassa. Hölkkäillään nyt vielä ilman ihmeempää suunnitelmallisuutta, fillaroidaan kun siltä tuntuu ja naputellaan tunteet tänne kun on siihen sopiva hetki. Näillä ajatuksilla kohti huomista. Ja sen yli.

Huomisesta puheenollen. Levolta haiskahtaa pahasti, on meinaan päivä ettensanois hieman täynnä. No perjantaina sitten. Sellaasta.