12,2km (5:21 / 143) ja fiilikset ihan ok. Lähtösykkeet parikymmentä pykälää korkeella ja kyllähän noi lenkkisykkeetkin on hieman vauhtiin nähden ylhäällä, ei nyt sentään kahtakymmentä kuitenkaan. Toisaalta, riippuu mihin vertaa. Nythän ne on ollu tollaset jo vaikka kuinka kauan joten sanotaan nyt sitten vaikka että sykkeet on ihan sopivan alhaiset vauhtiin nähden niin tulee parempi mieli. Neljänkymmenen minuutin kympin kunnossa ei voi paljoo muuta odottaakkaan.

Maaliskuukin päättyi, kilsat 322,14, yksi täyslepopäivä. Nyt on oltu kolme kuukautta ilman karkkia (ja melekeen saman verran ilman keksiä ja pullaa jne) ja mielessä on käyny sellanenkin asia että kun hiilarinsaanti on tippunu murto-osaan aiemmasta (joo, tuli syötyä aika paljon edellämainittua mättöhöttöö) niin mitä lienee vaikutusta sillä sitten. Toisaalta kilsamäärät on ollu maltillisia koko alkuvuoden joten eipä sitä kulutustakaan ole niin hirveesti ollu. Mutta kaikenlaista sitä pohtii tuola hölkätessään.

Joopajoo. Huomiselle on merkitty 8km parin kilsan aukaisulla, eli tarkalleen ottaen näin: 4km(<140) + 2km(155-165) + 2km(<140). Eli sellanen lenkki hipsitään sitten huomenna. Notta jep.