Jaahas. Mitäs tässä taas on tullu hölkkäiltyä. Keskiviikkona aamulla hallissa Kuohulaisten kanssa mainio setti. Juoksin siis ittekkin 2x8x1min reenistä ensimmäisen puolikkaan kokonaan, jälkimmäistä lyhensin vähän ja hipsin siihen 6x200m. Hyvä reeni kyllä. Kiitos taas Kuohun juunouhuut mukana olosta.

Keskiviikkoaamun numerot: vr 3km + 8x1min/1min (vedot n.3:30/km vauhtia) / 4min + 6x200m/1:50 (vedot n.37...38sec) + vr 2km. Max 181 vedoissa.

Keskiviikkopäivä ja ehtoo sekä koko torstai meni sitten Vanajanlinnassa työduunitilaisuudessa. Ja kun hotellin kuntosali oli remontissa eikä mulla ollu mukana kuin sisävaatteet, tuli torstaille lepo.

Eilen perjantaina hölkkäiltiin Mikan kanssa (kiitos lenkkiseurasta) töistä kotiin pienellä lisäkiepillä 10,46km (5:42 / 146). Fiilis oli vähän nihkee ja rintapielen kipu jonka luulin jo vähän helpottaneen alkoi taas huutaa niin maan prkl kovaa. Pari väliinjäänyttä buranaa ja heti alkoi kitinä. No jatketaan lääkkeen syömistä.

Juups. Tänään aamulla päätin uskaltaa kokeillla josko se mainittu rintamus antais tehdä lihastelua. Ei oo taas hetkeen sitä lajia ähkitty joten aikakin oli. No ihan menettelevästi se onnistui ilman pahempia (kivusta johtuvia) irvistyksiä, toki punnerrukset oli pakko jättää tekemättä. Iltapäivällä sitten kevyt hölkkä järvenrannassa, on muuten liukasta siellä, 12,16km (5:26 / 155), fiilis ok.

Sellanen loppuviikko tähän saakka. Huomenna olis ajatus hölkätä vähän pitempi, fiiliksen mukaan 15-20km. Siitäpä sitte.

Niin tosiaan holteroinnin tulokset tuli eilen. Syrämmellinen oli syrän tällä kertaa joten eiköhän tässä voi alkaa reenata normaalisti. Hipsitään nyt kuitenkin pääasiassa kevyttä hölkkää ja vain kerran viikossa reippaampaa siihen saakka että syketasot tulee vielä selkeesti alemmas. Sellaasta syrämmen päällä.

IMG_2603.jpg