No niin. Stadissa käytiin. Kannattiko. Kyllä. Hyvin järjestetty iso juoksutapahtuma on hieno kokemus. Ajasta ei väliä. Matka jatkuu. Vois olla toisinkin.

Mutta käydään nyt nopeesti silti läpi miten siihen puolimaratoniin menikin aikaa tänään 1:26:48. Lähdössä meinas tulla tuska päälle kun alkoi olla kuuma jo ennen starttia, aurinko lämmitti nimittäin aika reippaasti. Onneksi meni pilveen myöhemmin. Eli keli oli lopulta suhteellisen hyvä. Pari ensimmäistä kilsaa ilman kelloon vilkuiluja hyvällä tuntumalla, kolmannen kohdalla katsoin väliajan ja totesin että ihan sopiva alku. Seiskan kohdalla lopetin kelloon kattelun kun ei antanu henki mennä sitä vauhtia mitä jalat halus. Ylämäet oli todella vaikeita (oliko niitä pari vuotta sitten vähemmän??) kun ei pystyny puuskuttaan tarpeeksi ripeesti ja porukkaa meni ohi molemmilta puolilta. Tasaisella pysyin suurinpiirtein muiden vauhdissa. Maalissa jalat olis halunnu jatkaa juoksua. Keskisyke 185 todella korkeella meikäläisittäin puolimaratonille. Ei oo ihme että meni aikaa. No tällästähän tämä on. Matka jatkuu. Vois olla toisinkin.

Jep. Numerot ja käppyrät kuvissa. Huomenna kevyt fillarilenkki. Nyt mennään soffalle kattomaan kun kotikylän klopit soitteloo ittiänsä ja Seinäjokea euroopankartalle. Notta.

HCR_reitti-normal.jpg

HCR_nbrs-normal.jpg

HCR_hr-normal.jpg