Joop. Perjantaina saunalenkki mökiltä käsin 7,34km (5:13 / 151), sis. lopussa viis rentoo kiihdytystä. Fiilis ookoo. Ei ihan kovin tasainen ole kyllä lenkkimaasto mökkimaisemassa, tuollekin lyhyelle kiepille mahtui vähän vajaa 2km käytännössä yhtäjaksoinen nousu Leppäveden rannasta Kaunisharjun päälle. Ai että notta eteläpohojammaan kloppi tykkää.

Joo-op. Eilen oli sitten hölkkäkisan vuoro. Kuohun porukalla käytiin Pihtiputaan Muurasjärvellä missä järjestettiin Muurasjärven maalaismaraton niminen tapahtuma. Matkoina siellä täyden maratonin lisäksi oli puolikas ja 7km. Vuohtojärven kiertävä seiska sopi hyvin omiin suunnitelmiin joten sellanen sitten. Oli muuten mainio tapahtuma kokonaisuudessaan tämä, homma toimi kilpailijoille tarjottua kasvissosekeittoa ja kahden euron muurinpohjaplättyä myöten ja reitti oli, miten sen nyt sanois, ei nopea mutta vähintäänkin mieleenpainuva. Kiitos Tero, Jukka, Niina, Ami, Harri, Eero, Pena reissuseurasta. Niin se juoksu. Oli tavoitteena päästä seiska alle 4min vauhtia ja sehän onnistui selvästi kun keskivauhdiksi napsahti 3:59/km. Vauhdeissa (tuolla alla) näkyy ehkä vähän maastonmuodot mutta etenkin ne mieleenpainuvat alustat mitä pitkin mentiin. Ihan hyvä juoksu, oikein hyvä reeni ja antaa uskoa että kunto on nousussa.

Numerot: vr 4,51km (5:04 / 148), sis 500m reippaasti + Muurasjärven maalaismaraton 7km, gps 6,58km (3:59 / 179, max 188) + vr 2,54km (5:59 / 139)

Joopa. Tänään hipsin pitkän lenkin Palokkajärven lähialueilla, 24,37km (5:09 / 151) ja ihan ookoo tuntumalla meni se eikä eilinen maalaisseiska juuri painanu.

Jeh. Viikko läpsytelty. Kilsat 85,07. Yksi lepopäivä, tonnit tiistaina, eilen omakovavauhtinen vajaa seiska ja tänään pitkä. Oikein hyvä viikko. Tuleva viikko tulee olemaan repaleisempi, tiistaina Metallica ät Hämeenlinna ja loppuviikoksi Seinäjoelle. No eiköhän sinnekin saada lenkit soviteltua. Notta.

muurasj%C3%A4rvi2019.jpg