Juu. Perjantaina aamulla hölkäten töihin, kuitenkin sillai että jyrkimmät mäet kävelin kun täytyy tota polvea varoa. Kellon laitoin pois päältä kävellessä joten mittariin 6,46km (5:33 / 150). Paluuseen suunniteltu hölkkä töistä kotiin muuttui aikatauluteknisistä syistä kolmeen kierrokseen Keuruun mailia. Ihan ookoo fiiliksellistä hipsuttelua 5,03km (5:11 / 156). Kröhä vaivaa edelleen eikä perjantain lenkeillä kyllä parantunu. Lauantaille oli ohjelmaa aika ja laillakin joten sen ja jatkuvan yskimisen takia oli helppo päättää pitää lepopäivä. Iso osa lauantaipäivästä meni kyllä noin muuten melko mainiosti nappulattaren kanssa JKU:n 80v juhlagaalassa yliopistolla. On kyllä hienosti JKU nostanu ittensä Suomen parhaaksi yu-seuraksi monellakin mittarilla.

Jep. Tänään hipsin aamupäivällä pisimmän lenkin pitkiin aikoihin kun mittariin napsahti Palokkajärvi kiertäen 14,65km (5:28 / 153). Fiilis ok. Lenkin päälle pikkuklopin kanssa Lauri Markkasen koriskoulun turnaukseen Buugille. Olihan sekin mainio tapahtuma ja vaikkei näissä koreja lasketa... niin kaikki pelit voitettiin.

Juu ja jep. Viikon kilsat 61,45. Pikkuhilijaa paluu normitahtiin, vielä se parikymppiä tuohon lisää niin hyvä. No pääsee nyt sentään juoksemaan joten nautitaan siitä. Tämä viikko meni enemmän tai vähemmän yskies ja ääni matalana joten mitään tehokkaampaa en edes yrittäny. Enkä yritäkkään ennenkuin menee ohi.

Jep ja juu. Huomenna kevyt sopiva. Siitä uuteen viikkoon. Notta ja silleesti.