Kelit vaan paranee. Taino lomailukelit. Juoksukelit menee huonompaan suuntaan. No eipä hätää, huomenna taas töihin neljän viikon arjettoman arjen jälkeen. Loman viimeinen kieppi oli pitkä hipsintä 22,02km (5:26 / 142). Mittariin tosin tarttui pari pykälää korkeempi avg syke mutta kun parilla ekalla kilsalla pyörittiin kuivasta sykevyöstä johtuen sielä 180-220 lukemissa niin pudotin tyrannimaisesti numeroa hieman. Fiilis raskaahkosta lopusta huolimatta ok. Nestettä olis tarvinnu mukaan vaan kun ei ollu niin ei ollu.

No joo. Viikko oli siinä. Kilsat 101,39 ja fillaria vähän päälle 11. Keskiviikkona hyvä vetosetti järvenrannassa, eilen kasin kohdalla kesken jääny kiihtyvä kymppi. Muuten tosi kevyttä hölököttelyä. Hyvä saturaisen viikko yhdellä lepopäivällä. Loman aikana kilsoja napsahti yhteensä 382 joten aavistus jäätiin facebookissa uhotusta 400km tavoitteesta. No pystyn elämään tämän tosiasian kanssa kyllä.

Jees. Arki alkaa huomenna lepopäivällä. Rouvamuta on tän viikon vielä nappuloitten kanssa lomalla joten kun ei ole hoitoonviemisvelvoitteita, käytän tilaisuuden hyväkseni ja kuljen loput päivät töihin juosten. Notta jatketaan tiistaina 8km aamulenkillä. Nyt Peiposen ja kumppaneiden ratakymppiä ihastelemaan. Sommoro.