Jep. Ei ollu fiilistä eikä muutakaan positiivista mielessä pitempää lenkkiä varten joten päätin kokeilla vähän miltä rennon reipas juoksu tuntuu pienen nuhailulevon jälkeen. Ihan sellasta ookoohkoa oli, myötätuuli toki auttoi vauhdinpidossa paikoin oikeen mukavasti mutta ihan hyvä fiilis jäi tästä rennosta lyhyestä reipastelusta.

Numerot: vr 2,3km (5:24 / 150) + 3x2km reipas/1km kevyt (9:02-5:01-9:00-4:56-8:48) + vr 2,56km (5:21 / 155), avg 8,01km (4:36/170, max 179).

Jepjep. Loppuverkka vetikin sitten fiilikset kyllä maanpintaan ja hyvän matkaa pinnan allekkin kun alaselkä, perä, takareidet ja pohkeet kantapäihin asti veti kauniisti sanottuna aivan helevetin kireeksi ja kipeeksi. Kotona ei kärsiny kengännauhoja kyykistyä avaamaan, oli nostettava suosiolla jalka korokkeelle. No pari buranaa naamaan ja olo taas ok niiltäosin. Olisko viime viikon liikkumattomuus, istumiset ja flunssailut yhdessä kiristäny tuon takaosaston vai mikä mutta joku aivan ihana juttu tämäkin nyt taas oli. On tää ihme laji.

Joo-o. Viikolle kilsoja 27,87. Ensi viikolla enemmän. Niin joo. Vantaa näyttää tältä vuodelta jäävän väliin kun tuli Japanin reissu sille viikolle ja paluu vasta lauantaina. No jos tänään kysyttäis että mites meinaatko Maratonia juosta vielä tänä syksynä niin.