Jeps. Yöllä tuli tosiaan se 10-15 senttiä lunta ihan kuin oli ennustettukin ja vaikka aamusella ikkunasta kattoen ei aura ollu käyny lähimaillakaan, päätin silti lähtee muhjuun ähkimään sillä toiveella että jospa se seuraava tie olis jo kunnossa jne. Ei ne ollu ja loppui uskon lisäksi jaksaminen aika nopeesti joten lenkki jäi lyhyeksi. 6,47km (5:43 / 153) ja fiilis varsin ihqu. Pikkuklopin futistreenit väliin ja iltasella uusi yritys. Nyt oli alusta pääosin ookoo kunnossa. 15,04km (5:09 / 154) ihan ookoo tuntumalla. Pikkusen oli Taulumäeltä kotiin viilee vastatuuli kun vaatetus oli hieman vajaa mutta selvittiin siitäkin.

Juub. Viikko läpsytelty. Kilsat 83,7 mikä on ihan hyvä määrä kun viikkoon mahtui yksi lepopäiväkin. Maanantaina FFDP, keskiviikkona kaksataset hallissa ja lauantaina kakstonniset matolla. Oikein mainio viikko. Vähän meinaa tosin polvi kiukuta ja selkeesti toi aamun lumipöpperölyllerrys sitä ärsytti. No jospa se tuosta rauhottuu kun oikeen kauniisti sille puhun.

Joo. Huomenna lepo, tiistaina iltahallit Kuohun porukalla jonka jälkeen ajelu Järvenpäähän. Sielä menee keskiviikko josta tulee myös lepopäivä. Eli otetaan siis kevyempi viikko ensi viikolle kun se olis nyt muutenkin tyrkyllä. Tätä netintäytettä ilmestyy sitten kun sen hetki koittaa. Notta ja oikee.