Jeh. Eilen viikon viimeisenä hipsutteluna oikeenkevyttä hölökkää 9,03km (5:23 / 136). Fiilis tais olla ihan ok, en ainakaan muuta eilisestä noteerannu. Viime viikon kilsat 63,31, keskiviikkona pätkä reipasta ja muutama meikäläisittäin hyvävauhtinen kolmesatanen päälle. Lauantaina radalla kolmetonnia 10:28,5. Pieneltä kuulostava parin sekunnin parannus omaan ennätykseen toi isolta tuntuvan hyvän fiiliksen. Ihme laji, ihme fiiliksiä.

Ja hyvät fiilikset jatkuu edelleen. Tänään aamulla 4km (5:58 / 126). Satakakskuus! Nojoo, vauhti on hidas mutta en silti muista että olisin koskaan aiemmin edennyt noin matalalla syketasolla hölkäten.

Iltasella hipsin sitten Palokan kentällä tasotestin. Tälläkertaa ilman maskia. Kova tuuli haittas jonkin verran vetoja mutta muuten tuntuma oli aikalailla ookoo eli eiköhän sieltä nyt saada suhteellisen asiaankuuluvat kynnysarvot. Toki voi spekuloida tuulen vaikutusta vauhtiin ja sykkeeseen mutta tätä lausetta enempää en spekuloi. Nyt oli kahdet mittarit päällä ja samoja lukemia näytti. Vauhdit tonneissa (taino, ensimmäinen oli tarkoituksella 800m): 5:53-5:05-4:26-4:01-3:37-3:11. Max.syke jäi tänään vain 188:aan, jostain syystä ei irronnu enempää vaikka kyllä 195 pitäis lähtee. Olisko toissapäiväisellä kolmosella jotain tekemistä sen asian kanssa. No joka tapauksessa viimeinen veto 3:11 kohotti kyllä fiilistä sekin. Tässähän vois alkaa jo haaveilemaan 3min tonnista...

No mutta. Tekstin määrästä vois päätellä että endorfiinipäissäänhän täällä naputellaan. Kyä näino.

Huomenna aamupäivällä hieronta ja iltasella kevyt kymppi. Jatketaan siitä.

Tältähän se testi näytti.

tasosyke-normal.jpg