Jaahasta. Mitäs sitä on tässä viime päivinä tullu hipsittyä. Torstaina pidin omavaltaisen lepopäivän keskiviikkoehtoon pienen lämmönnousun seurauksena. Normilukemia sen jälkeen on mittarissa näkyny mutta olo ei ollu kyllä millään mittapuulla 100% terve. Perjantaina juoksin ilman sykemittaria kevyen 4,01km (4:59). Täytynee jättää mittari pois jatkossakin kun kevyt lenkki menee heti selkeesti kovempaa ilman. Jepjep.

Lauantaina oli sitten vuorossa Jyväskyläläisittäin yksi vuoden hölkkäkohokohdista, Finlandia, jossa juoksin nyt kymmenettä kertaa peräkkäin. Tavoitteeksi tai sellaseksi sisäiseksi uhoksi olin asetellut 4min/km vauhdin. Sitä siis yrittämään ja jos alkaa tuntua huonolta niin mennään sit hiljempaa. No eipä se ihan mennyt sitä vauhtia, yllätys, mutta kymppiin kuitenkin suht sopivasti 40:37. Sitten tuli väsy aika nopeesti ja jossain 12-13 kohdilla päätin että en väännä väkisin kun on se Maraton tulossa Vantaalla minne heikkona hetkenä tuossa joku aika sitten ilmoittauduin. Kisasta tuli siis sellanen tv kova 12km (avg 4:04/km) + reipas 9km (avg 4:21/km). Siis vauhdillisesti. Sykkeistä ei tietoa kun sitä mittaria ei ollu tässäkään. Melko kivuttomasti tuli loppu kuitenkin. Aika painui lähes puoleentoista tuntiin mutta mitäpä siitä. Uskottelen ittelleni että näin oli järkevämpi Maratonia ajatellen kuin että jos olis minuutin kovempaa juossu kaikki pelissä. Että sellaanen.

Numerot: vr 2,04km (6:07) + 3x100m/100m + Finlandia 1/2 maraton (1:28:12).

Juuh. Tänään meni päivä mökillä ja pikkuklopin uimareeneissä. Mitään hikoilua aiheuttavaa en harrastanu. Mökkisaunassa kyllä tuli. Siis hiki. Jalat on suht. ok, vähän pohkeissa ja reisissä lihaskipua. Tästä nyt palauttelun jälkeen muutama hyvä reeni ennen Vantaata ja siellä sitten 42,2km tavoitteena maaliinpääsy. Tavoitteita uhotaan kyllä mutta myöhemmin. Huomenna lepo, tiistaina paluu juoksun pariin. Silleesti.

Niin joo. Viikon kilsat vielä tähän. 41,04. Silleesti.

vauhdit.jpg