Jees. Ruottinreissu takanapäin. Senverran oli pitkää päivää ja lyhyttä yötä että nyt on aika sopiva väsy päällä. Mutta kyllä tämä ja sillee. Aika vähiin jäi kyllä lenkkeilyt matkan aikana. Viime viikolla kolme lenkkiä, tiistaina kevyt kasi hotellin matolla viiden minuutin vauhtia, keskiviikkona samaa vauhtia kutonen ja perjantaina vauhdinvaihtelua kaheksan kilsaa johon kilsan verryttelyt päälle. Fiilis kaikissa lenkeissä kohtuullisen jäykkä mutta ihan ookoo. Kaikki lenkit siis matolla.

Tällä viikolla tähän saakka kaksi kieppiä, ensimmäinen keskiviikkona Karlstadissa siinä työmatkan varrella olevalla muutaman kilsan tasaisella baanalla mistä haaveilin joka päivä ohi ajaessa että tohon mä vielä joku päivä meen vetään reipasta. No viimeisenä iltana sitten ehdin ja olishan siinä ollu mukava hipsiä jos olis ollu mukava hipsiä. Kankeena ja jäykkänä ei ollu. Numeroiksi reissun ainooseen ulkoilmalenkkiin napsahti: vr 2,21km (4:47 / 147) + tv reipas 8,03km (4:12 / 171, max.182) + vr 2,11km (5:11 / 158). Eilen tulin siis kotimaisemaan ja matkan päälle suurinpiirtein samantien, ennen nappuloiden kotiutumista, 9,64km (5:22 / 146) josta viimeinen vitonen rouvamutan kanssa. Fiilis aikalailla raskas.

Joop. Tänään lepo, huomenna järvenrannassa veevee kasi ja sunnuntaina 15-20km vähän fiilistä kuunnellen. Ensi viikolla normitahtiin ja tää parin kilon reissuturvotus juostaan niinsanotusti mäkehen. Notta ja oikee.

reitti.jpg

elev.jpg

speed.jpg