Jehjeh. Eilen siis juostiin perinteikäs juhannuksen avaus, Kiimasen Savulenkki Lannevedellä. Mainio tapahtuma kerta ja kaikkiaan, ei paljoo muuta voi sanoo. Tänä vuonna keli oli juoksupuuhiin melkoisen maukas, olisko ollu sellanen 12 lämmintä eikä kovinkaan merkillepantavan paljoo edes tuullu.

Oma juoksu kulki aikalailla heikolla tuntumalla alusta lähtien, lopetin vauhdintarkkailunkin jossain vitosen kohdalla kun tuntui että eipä tästä tuu tänään yhtään mitään, juostaan nyt vaan maaliin ja pistetään häntä koipien väliin. Viimeisen ylämäen päällä, just siinä vajaa kilsan alamäkivoittoisen loppuvedon alussa alkoi kova junnumainen pistoskin vielä häiritä menoa ja oli hiljennettävä vauhtia aika paljon. Tokeni kuitenkin kun hellitti puristusta ja viimeiset sadat metrit pystyi taas juoksemaan sen mitä pystyi. Maalissa kelloon katsoessa en uskonut näkymää...37:45, joku virhe nyt jossain. Kysyin takanaolleelta hänen aikaansa ja samoissa lukemissa mentiin. Siis hä. Kaheksan sekunnin päähän vuoden 2010 ennätyksestä ko.reitillä ja sellasella tuntumalla plus pistoksella varustettuna. Siis torellakin hä. Alkoi vetää korvienväliä hymyyn. On tää hieno laji. Ihmeellinen mutta hieno.

Numerot: vr 3,23km (5:26 / 148) + Kiimasen Savulenkki (37:45 / 185, max.191) + vr 1,93km (6:20 / 144).

Jep. Tänään hölkkäiltiin rouvamutan kanssa mökkimaisemissa 6,33km (5:35 / 138) ihan ok fiiliksellä. Hieman eilinen Savulenkki ja juhannustelu painoi askelta mutta sopivan vähän kuitenkin.

Joo. Huomenna pitkä. Jatketaan siitä ja silleen.

Isompi nappula kokeneempana ottaa hieman rennommin. Pikkunappulaa selkeesti jännittää...

kuva1_1-normal.jpg