No niin, eiku, joo, tänään hipsittiin siis Upin kanssa pitempi lenkki, ja meikäläinen kun hölkkää lähes sataprosenttisesti kaikki lenkkinsä itekseen niin vaihteluksi oli ihan mukavaa kun oli juttuseuraa. Kaveri tähtää siis ensimmäiselle maratonilleen Rautavedelle ja olen lupautunut jänistelemään sellasen maltillisen 3:45 ajan hänelle. Kestävyyttähän Upilta löytyy, mutta lajina ollut tähän saakka pyöräily ja nyt lähetään kokeilemaan miltä maratonjuoksu tuntuu. Toivotaan että jänis pysyy mukana.

Hölkän pituus oli tänään 25,04km, vauhti 5:23 ja syke 141. Loppuun vielä sellanen puoltoista kilsaa vähän reilu neljän minuutin vauhtia. Fiilikset ok, hyvä rauhallinen pk-lenkki. Liukasta tosin oli paikoin, tuolla kallioplanetaarion suunnalla on paljon enemmän lunta kuin täällä nuutinperällä vaikka etäisyyttä ei oo kuin viitisentoista kilsaa.

Joo, tän viikon hölkät olikin sitten siinä. Kilsat yhteensä 41,52. Puuhastelu jatkuu ensi viikolla jolloin aletaan sitten taas niinsanotusti reenaamaan. Joten jatketaan maanantaina. Sellasta.