Kevyt sunnuntaihölkkä 15,21km (5:42 / 148). Takareidet tuntuis olevan hieman juntturassa, muuten fiilis ok. Parasta lenkissä oli kuitenkin lenkillelähtösyke (eli about minuutti paikallaan seisoskellen tossa pihalla) joka tippui jo 54-55 tasolle. Sehän on tässä ollu syksyllä ja alkutalvesta jatkuvasti reilusti yli 60, välillä jopa 70. Hyvin palautuneena ja hyvässä omassakunnossa kyseinen numero pyörii 50 plusmiinus. Nyt on edes teoreettinen mahis että juoksusykkeetkin lähtis tästä pikkuhiljaa laskusuuntaan.

Jeh. Kevyemmän viikon kilsat 50,78. Kaksi lepopäivää, torstaina aamulla 5x800m, eilen ulkona kiihtyvä reipastelu. Ei mitään lennokkainta lentoa ollu mutta kyllä suunta on nyt ylöspäin. Hitaasti etenee mutta etenee.

Jehjeh. Jatketaan juoksykkeiden alennusprojektia huomenna lepopäivällä. Tiistaina jatkuu hipsinnät. Viikolle tulee parin päivän Tampereen reissu reeniarkea sekoittamaan mutta eiköhän sielläkin jotain pääse ja ehdi sipaseen. Ainakin hotellin matolla. Olettaen että ko. hotellista matto löytyy, ei ihan heti internettiä tutkimalla asia selvinny nääs. Notta.