Pari päivää lepoa ja reippaasti coldrexia tekee tehtäväänsä, nuha ja muut pöpöt alkaa pikkuhiljaa lähteä meikäläisen elimistöstä toisten riesaksi. Ja kun olo oli tänään selkeästi parempi, kävin pienellä kevyellä lenkillä. 10,05km (5:13 / 136) oli lukemat. Fiilikset ihan ok, jalat on hyvän tuntuiset eilisen hieronnan ja levon jäljiltä, hengitys ei oo vielä kuitenkaan täydessä iskussa. Mutta kuumaksi keliksi (varjossa varmaan 25) sykkeet oli ihan sopivan alhaiset joten ei kai tässä ihan sairaitakaan enää olla. Ainakin niin toivon ma.

Joo, nyt tuntuu siltä että lauantaina saatetaan sittenkin päästä Seinäjoella viivalle. Tuloksesta ei tosin kovin suuria odotuksia ole, varmaan pikkusen syö parasta iskua tää pieni nuhataudintynkä ja lisäksi säätiedotteet lupaa helteistä keliä viikonlopulle. No, katotaan miten käy vai käykö sittenkään mitenkään.

Kesäkuussa kilsoja napsahti 352,55, hölkkien keskivauhti 4:45. Vastaavat puolivuotislukemat 2583km / 4:57. Huomenna kevyttä hölkkää sopiva määrä ja fiiliksestä riippuen pari kilsaa vois kokeilla pikkusen reippaammin. Notta näin.