Jeps. Perjantaina veivasin työmatkat 8+8km ja ehdin just ennen kotiinlähtöä hölkätä kevyen 4,01km (5:30 / 147). Lauantai meni Happojuoksun ja pikkuklopin synttärikahvittelujen merkeissä eikä järkevää lenkkirakoa päivään ilmestyny. No eipä maailma kaatunu, kevyt viikko menossa ja kisakin tulossa. Happojuoksu sujui pienistä ajanotollisteknisistä haasteista huolimatta oikein mainiosti ja siitäkin sähellyksestä opittiin. Ihan hyvin kulki synttärikaffetkin.

Se kisa oli sitten tänään Haminassa, Kymen Sanomat puolimaratonin yhteydessä juostu "Mullinkosken kymppi". Oli kyllä oikein hienosti toteutettu kisatapahtuma jälleen kerran (v. 2013 juoksin siellä puolimaratonin). Ja kun matkaseurakin oli melkoisen mainiota (kiitos Jukka & Matti), niin mikäs siinä. Itse kisa sujahti aika ja lailla siihen mitä odotinkin. 41min alitus oli tavoitteena, loppuaika 41:00 on niinsanotusti klousinaf. Tasainen vauhdinjako nosti fiilistä myös vaikka en ehkä ihan sitä aivan viimeisintä raastoa itteltäni tänään vaatinu. Keli oli vähän turhan lämmin meikäläiselle juosta omaakovaa mutta kyllä tuo kunnon mukainen sipasu oli eikä siinä sen enempää selittelyjä. Juoksukunto on nyt erilaisten asioiden summana suurinpiirtein tämä. Parempi olis ihan kiva mutta hyvä kun pääsee juokseen. Ja kyllä se vielä. Kyllähän se.

Numerot: vr 3,37km + Kymen Sanomat 10km (41:00 / 184, max.194) + vr 2,19km (gps 10,02km).

Jehs. Viikon kilsat 38,91 ja fillaria 52,01km. Pari lepopäivää, torstaina neljä tonnia rennohkosti ja tänään kisakymppi. Vähän kevyempi viikko tähän kohtaan ja kohti uusia juoksuja. Jatketaan niistä sitten tiistaina. Huomenna työmatkaveivuut. Sellaasta ja sillee.

IMG_1421.jpg

KySa%20kymppi%20200817.jpg