Joo, Vaajakoskella juostiin tänään testikymppi, osa 4/5. Sama trendi jatkui mitä tähänkin asti, eli ajat huononee joka kerta (tänään 40:32). Mutta selitelläämpä vähän...

Eli oli tarkoituskin lähteä vähän rennommin liikkelle johtuen ihan kunnollisesta pakkasesta, taisi olla jotain -15. Taipaleen Timolle sanoin ennen lähtöä että hipsin hänen kanssaan ekan vitosen ja sitten kiihdytän vauhtia jos on varaa. Neljä kilsaa menikin Timon peesissä (keskivauhti 4:06) ja täytyy kyllä sanoa että yllättävänkin kevyesti noissa mäissä. Hernetkosken Arto oli ottanu n.100m kaulan tossa vaiheessa, joten laitoin vähän vauhtia lisää kun tuntui niin "helpolta" meno. Sainkin Arton kiinni aika nopeesti ja peräkkäin mentiin väli 5,5-9,5km. Koko ajan oli juoksu suhteellisen kevyen tuntuista. Viimeisessä nousussa Arto pisti isomman vaihteen, yritin vastata mutta reidet sanoi ittensä aivan totaalisesti irti. Ei mitään mahiksia, jäin varmaan 100m viimeisellä 400m matkalla.

Reeni oli hyvä, ja antaa sinisilmäistä uskoa tosta huonosta ajasta huolimatta siihen että kunhan jalat saadaan auki niin alkaa hölkkä kulkemaan. Keskisyke tänään oli huomattavasti alempi kuin aikaisemmilla kerroilla (tänään 174, kaks edellistä 183 ja 186), mikä sekin nostaa fiiliksiä. Lisäksi, toi lopun täydellinen jumi reisiin antoi viimeisen niitin hierontaan lähtemis-spekuloinnille. Sanoin Timolle että maanantaina soitan ja varaan ajan häneltä. Eli kokonaisuutena tän kerran testijuoksu jätti parhaimman fiiliksen tänä talvena, ajasta huolimatta.

Tulipa fiilispäissään paljon tekstiä. Päivän kilsat yhteensä 16,47. Huomenna sellanen parinkympin kevyt hölkkä. Mutta nyt, kahvi, pulla ja District 9 (laatuaikaa itekseen, muut on kyläilemässä...).