Jepu. Kotona taas niinkuin otsikossakin osuvasti lukee. Lauantaina tosiaan perhe autoon ja aamulähtö stadiin jossa kaikenlaista puuhaa ja sunnuntaina sitten Hyvinkäälle Hotel Sveitsiin jossa ei ole aiemmin oltukaan. Oli varsin mainio paikka kyllä aktiviteettimahdollisuuksineen tämä Sveitsi.

Lenkkirako putkahti lauantaille alkuiltaan kun rouvamutan kanssa hölkkäiltiin Töölönlahtea kolme kierrosta ympäri. 6,36km (5:20 / 147) ja oli torella kankeeta. Sunnuntaina hipsin alku- ja loppumatkan Sveitsin upeita (ja aivan ihanan mäkisiä) ulkoilureittejä, välissä maalaishiekkatietä ja isontienreunaakin kun tipahdin niinsanotusti kartalta pahemman kerran. Monesti. No mutta hotellille selvisin ja mittariin napsahti 15,11km (5:08 / 152) ja ihan ookoo tuntuma oli tässä.

Juu. Tänään maanantaina juoksusta lepo. Heinäkuun ekalle viikolle kilsoja yhdellä lepopäivällä 85,42 ja fillarilla yksi lenkki 11,23km. Tiistaina hyvä vetoreeni radalla, perjantaina reipastelu, ihan hyvä viikko vaikkei pitkää lenkkiä tällä kertaa tullutkaan. Jatketaan hölkkäilyjä huomenna. Lauantaille olis suunnitelmissa 7km kisa Muurasjärvellä joten huomenna vois sipasta jotain kivaa ja napakkaa.