Jees. Kiinassa käyty ja siltä tuntuukin. Vielä kun reissun päälle suoraan Helsinki-Vantaalta taksilla herra Kuistin kekkereihin ja yöllä kotiin niin vois melekeen sanoa että nyt väsyttää. Kiitos vaan Kuistille kemuista ja onnea vielä kertaalleen !

Viikolle ei paljoo hikiliikuntaa tullu, maanantaina ennen lähtöä kotimaisemassa 30min hölkkäkävely, keskiviikkona Shanghaissa 6,46km (4:53) yhtäjaksoista juoksua ja sama homma perjantaina reilu 1300 kilsaa lännenpänä Xianissa 6,63km (4:55). Fiilis molemmissa ok, sykemittaria ei ollu mukana ja mikä tärkeintä, jalkaan ei juuri sattunu juuri lainkaan kummallakaan Kiinan kiepillä. Toi Xianin lenkki muuten sellasessa +38 lämmössä ja tuli hiki.

Tänään sitten päätin kokeilla mitä jalka tuumaa jos sipasen tunnin verran hölkkää. Mittariin 11,52km (5:13 / 157) eikä tuntemuksia ollu kuin ihan lopussa ihan vähän. No mutta sehän sopii. Sykkeissä saattaa hieman reissuväsymys ja kekkeritarjoilut näkyä...

Juuh. Viikon kilsat yhteensä 29,25. Ensi viikolle olis suunnitelmissa suurinpiirtein joka toinen päivä juoksua ja joka toinen fillaria. Savulenkille olis juhannusaattona tarkotus tottakai mennä mutta vaan testata jalkaa kiihtyvän reippaahkon merkeissä ilman puristamista.

Jep. Huomenna veivataan pyörää, hölkkä jatkuu tiistaina. Jospa se tästä...

IMG_4663.jpg
Reilu kuus kilsaa juoksua takana Shanghaissa. Kieltämättä hymyilyttää !

 

IMG_4678.jpg
Xianissa hotellin ainoa juoksumatto ei oikein soveltunu juoksuun. Tai sitten mulla on liian iso kenkä.

 

IMG_4694.jpg
Mutta ulkona pystyi seuraavana päivänä juosta, melekeen nelkyt lämpöö, reilu kutonen takana eikä kipua !