Jep. Eilen oli siis Keuruulla otsikon tapahtuma. Varsin hienon hölkkäkisan olivat järjestäneet. Pientä epäselvyyttää oli siitä mihin jonoon piti kenenkin mennä ilmoittautuessa (aika pitkät jonot oli vielä kun oltiin Teron kanssa paikalla siinä vähän ennen seitsemää) mutta muuten homma toimi oikein hyvin. Reitti ei ole ihan niitä nopeimpia, kun taas toisaalta ei se ole kovin mäkinenkään. Eli voiskosanoo hyvinkin juostavaa mallia. Mutta liian kuuma sielä oli juosta omaakovaa. Taisi olla +24 vielä lähdön aikaan ja ilmankosteuskin sellasta sopivaa mikääneikuivu -tyyppiä. Hiki tuli jo tennareita vaihtaessa. No joo, mukava kesäilta. Katsojille.

Pitäiskö siitä juoksusta sitten jotain...aamulenkki eilen 4,04km (5:51 / 128) ookoo fiiliksellä. Keuruulla juoksu sujui tai tarkemmin ei sujunut. Alusta lähtien meno oli heikkoa, en saanu irti sitä mitä halusin. Jotenkin ei vaan lähteny. En tiedä liittyykö viimepäivien ankaraan väsymykseen vai kankeisiin jalkoihin vai sekä ja että vai ei mitenkään niihin, mutta ei vaan ollu tai tullu sellasta että nyt mennään -meininkiä missään kohtaa. Flataasta menoa. Hyvä kova reeni kuitenkin ja pääsin kuittaamaan hieman karkuun päässeen Teronkin siinä ysin kohdalla mikä piristää aina mieltä... HEH. Keskisyke jäi jostain syystä meikäläisittäin muutaman pykälän matalaksi (varsinkin kuumaan keliin nähden) mikä sekin kertoo jostain. Ainakin siitä että se jäi matalaksi.

Numerot: vr 3,3km (5:11 / 144) + Keuruun Yömaraton 10,55km (41:02 / 180, max.192) + vr 1,05km.

Joo, tekstiä ja selittelyä irtos näköjään... Tänään olis ohjelmassa kutonen kevyttä hipsuttelua ja huomenna pitkä lenkki mutta pikkunappulan syntymäpäiväjuhlien valmistelut vaikuttaa aikatauluihin senverran että voi olla pitkä lenkki tänään. No, katotaanny mitä ehtii ja milloin ehtii. Että sellaasta.

Keuruu18_07_14-normal.jpg