Jep. Finlandiaviikonloppu hipsitty läpi. Tällä kertaa ohjelmaan mahtui kaksi matkaa, eilen maratonviestissä työpaikan joukkueessa vitonen ja tänään puolikas. Mennääs ensin vitoseen. Mainio uusi (toista kertaa) matalan kynnyksen kisa tuotu Finlandiaan mukaan ja tänä vuonna mukana oli 38 joukkuetta. Oma juoksu avausosuudella kulki ihan menettelevästi ja tavoitteena ollut 20min alitus tuli reilusti neljän sekunnin marginaalilla. Jalat olis toiminu mutta henki ei halunnu kovempaa mennä. Ihan ookoo kova veto silti.

Perjantain numerot: vr 4,17km (4:52 / 162), sis. 500m noin 4min/km vauhtia + Finlandia maratonviesti osuus 1/8, gps 5,02km (3:58 / 184, max 194) + vr 2,32km (6:28 / 153)

Joo. Tänään sitten aamun pikkuklopin futispelien peluuttamisen kautta iltapäivän puolikkaan kimppuun. Oli tarkotus siis kiskasta sellanen sopivan rento, ehkä vähän kiihtyvä reeni. Jalat oli kyllä melkoisen jäykät ja alkuverkassa ajattelin että näinköhän tulee tänään tästä mitään. No tuli siitä jotain. Eka kierros meni melkolailla sillä legendaarisella mukavuusalueella (kymppi 45:16) ja siitä sitten yritin vähän kiihdytellä vauhtia. Ei se paljoo kiihtyny mutta just sen verran että voi sanoo että kiihtyvä tuli (toinen kymppi 44:13). Kilsat tarkemmin tossa alla. Hyvä kova reeni tämäkin ja pe+la yhdistelmä oikeen mainio jos tässä nyt vielä sitä Maratonia uskaltaa ääneen ajatella. Kyllähän noi syketasot on selkeesti "normaalia" korkeemmalla edelleen kautta linjan mutta jospa ne siitä lähtis laskuun järkevällä tekemisellä eli riittävällä levolla.

Lauantain numerot: vr 2,01km (5:20 / 153) + Finlandia puolimaraton 1:34:42, avg 176, max 191.

Juu-u. Huomiselle en suunnittele mitään etukäteen (eli nyt) vaan menen fiiliksen, kelin, ajankäyttömahdollisuuden ja jaksamisen mukaan. Ehkä pyörää, ehkä lepo, ehkä ei. Notta sillee.

Finlandia_puolikas_2019.jpg