Jaahas. Pistetäämpä ajankuluksi pieni status apdeit internetin täytteeksi. Juoksukilsoja ei oo tullu tässä kahdessa viikossa yhtään. Fillaria oon veivannu edellisviikolla reilu 160km ja tällä viikolla vähän päälle 90. Paino nousee ja fiilis laskee. En oo lääkärissä käyny ton jalan kanssa mutta oireiden ja tiukan googleanalyysin seurauksena oon päätelly kivun johtuvan mitä todennäköisimmin jonkun jalkapöydän luun rasitusmurtumasta. Kipua siis vielä on vaikka selkeesti vähenemään päin. Tuossa yks päivä otin nappulattaren kanssa nopean lähdön kun kisailtiin kumpi ehtii ensin ja sillee. Ei kestä näköjään yhtään juoksua, sevverran kovaan ääneen huusi. Jalka siis.

No joo. Jotain hyvää kuitenkin, nimittäin akillekset on ihan kohtuu hyvät eikä aamuisin tarvi ontua enää kuin muutama minuutti. Jospa nekin paranis tässä samalla.

Joop. Mennään nyt pyöräillen vielä vähintään pari viikkoa. Ja jos sitä kävis välillä salillakin jotain hikoilees tai jopa oikeen vesijuoksulenkillä. Ei muuten tarvi kohta vesijuoksuvyötäkään kun on melko viljalti vyötä ihan omasta takaa. Ai että. Ja eikun syömään. Notta moro seuraavaan hetkeen.