Jeh. Juosten lenkillä viikon tauon jälkeen. Tuntuma... no sanotaan nyt suoraa että ilman kipuja juoksu todennäköisesti tuntuis miellyttävämmältä. Mutta noin muuten ihan ookoo eikä ainakaan energianpuutetta ollu, sevverran reippahasti on hiilihydraattimässyä viime päivinä suussa sulateltu. Nyt tarvii hieman skarpata siinä puuhassa että pääsee parin kilon mössöpöhöstä eroon sillai suht äkkiä. Lenkki 12,65km (5:36 / 144), lopussa pari rentoo noin satasen kiihdytystä.

Juuh. Tämä viikko meni siis levätessä. Viikkokilsat mainittiin päivän lenkin yhteyres, fillaria veivasin kolmena päivänä töihin ja takaisin, kilsoja siihen yhteensä 52.

Jooh. Ensi viikko menee suurinpiirtein silleen että huomenna joku lyhyt kevyt, tiistaina muutama herättälevä sopivanmittainen, keskiviikkona kevyt max tunti, torstaina 4-6km ja perjantaina Finlandia maratonviestin avausosuus, 5km tavoitteena kolmosella alkava keskivauhti. Lauantaina puolimaraton samaisessa tapahtumassa reippaana, päivän kunnon mukaista vauhtia ja sunnuntaina jaksamisen ja/tai huvituksen puitteissa juoksu tai fillarikieppi. Notta tästä taas.