Jepu. Kotona taas. Hiihtolomaviikko vierähti oikeen mukavasti Pyhätunturilla Häklien ja Kuistien perheiden kanssa. Mökissä kun oli väkeä se 13 henkee ei tullu aika pitkäksi. Kiitos mainituille!

Viikon aikana tuli ulkoiltua lumen päällä päivittäin ja neljästi myös niin että tuli hiki. Lajina kaikissa hiellisissä suoritteissa vapaan tyylin hiihto. Juoksulenkit jäi tekemättä. Näin parin vuoden hiihtotauon jälkeen oli kroppa hieman ihmeissään notta mitäs nyt, oikeestaan vasta viimeisellä lenkillä alkoi homma sujua edes sinnepäin. No mainiota liikuntaa silti vaikka tyyli olikin varmasti erittäin vapaa. Viikko sitten sunnuntaina 20,14km (4:24 / 161), tiistaina 20,5km (4:28 / 154), torstaina 31,52km (4:13 / 157) ja perjantaina 21,03km (4:14 / 150). Yhteensä su-pe 93km. Siitä vois ehkä alkaa tykkäämäänkin tosta lajista. Ehkä.

Juu. Kotiintuomisina hyvien muistojen ja parin vyötärönympäryskilon lisäksi melko napakka flunssa joka alkoi jyllätä mökissä jo heti alkuviikosta. Meikäläiselle ei kuumetta ainakaan vielä oo noussu mutta nuhaa ja röhää senverran riittävästi että ainakin tämä päivä menee vielä levon merkeissä. Katotaan taas huomenna mikä on meininki. Sellaasta.