Juuh. Viikko hölkkäilty taas teemalla kevyttä silloin kun hyvin ehtii. Tällä viikolla se tarkoitti viittä lenkkiä elikkäs kahta lepopäivää.

Tiistaina iltasella 10,41km (5:24 / 150), torstaina (aamulla Lappeenrannassa) 10,24km (5:31 / 144), perjantaina töistä kotiin 11,28km (5:06 / 157) jossa pari kilsaa rannassa reippaammin avg 4:31/170 Nämä mainitut kaikki ihan ookoo fiiliksellä.

Sitten lauantaina eli eilen 11,17km (5:46 / 148) olikin vaihteeksi ihan täyttä sontaa. Ajoin auton Albanrantaan kun oli menoa sinnepäin muutenkin ja lähdin kiertään Jyväsjärveä ja uskoin ihan sinne kauimpaan pisteeseen saakka että kyllä tämä tästä lähtee sujumaan. Ei lähteny. Seiskan jälkeen aloin kävellä osan matkasta. Olipa torella raskas lenkki ja ajatukset koko touhusta ja suurinpiirtein kaikesta muustakin sanotaanko synkkää hieman syvemmällä. Numerot sisältää kävelyosuudet.

Eilinen totaaliskeidafiiliksellinen poiki tän päivän lenkille niinsanotun lähimaisemakiepin. Eli en halunnu lähtee kovin kauas yhteen suuntaan että jos tarvii se häntä pistää koipienväliin niin ei oo ihan kovin pitkä matka takaisin kotiin. Odotuksiin nähden hölkkä sujui kuitenkin aavistuksen paremmin ja mielikin pysyi suht kirkkaana koko matkan. 15,7km (5:29 / 150).

Joo-o. Lauantaille jos selitystä ettii niin kai se hieman heikosta energiasta ja lenkin alle suoritetusta kuuden tunnin siivous/järjestelyoperaatiosta johtuu. Olis pitäny vaan uskoa kun korvienväli huusi lenkkareita pistäessä että älä lähre sinne. Mutku.

No. Viikko kuitenkin taas läpsytelty. Kilsat 58,8. Kaikki about kevyttä, paitsi se perjantain parikilsanen. Kevyttä mennään edelleen kunnes alkaa kymppi mennä alle 51min 150 avg-sykkeellä eli esim tänpäiväiseen verrattuna yli 3min nopeemmin. Määrää täytyy kans vähän nostella kohti sellasta 70-80 kilsaa per viikko niillä viikoilla kun ei oo reissuja. Ensi viikolle tulee kuitenkin kaks Suomi-matkaa, tiistaina Kotka ja perjantaina Stadi joten niihin tulee lepopäivät ja kilsat sen mukaan. Mutta nyt on selkee plan se että kloppi kuntoon että voi alkaa reenaa. Pala kerrallaan.