Jees. NaapuriKarin kanssa iltakieppinä 10,12km (5:27 / 150). Kiitos lenkkiseurasta. Tuntuma hipsiessä ihan ookoo, eilinen tosin hieman paineli jaloissa niinkuin oli odotettavissakin. Syketasot jatkaa laskuaan ja fiilis samaa tahtia nousuaan. Hip ja hei ettensanois. Sanonkin. Hip ja hei.

Juup. Huominen aikataulu ei anna käytännön rakoa lenkille joten huomisesta tulee joko lepo tai jos aamupäivällä ehtis lyhyen nopsanveivuun suoritella. No niin tai näin, tän vuoden juoksut on mun osalta juostu. En ala sen enempää mennyttä analyseeraamaan mitätulitehtyä -näkökulmasta, ne pari tämän hölkkäpäiväkirjan lukijaa ja jopa minä itsekin tiedetään miten on tullu hipsittyä vuoden varrella. Juoksukilsoja kertyi 3152, fillarilla 270. Kuntopyörää veivasin reilu 20h, kaikki käytännössä syksyn akillesvaivailun aikana/takia. Muita korvaavia hienirrottajia muutamia tunteja. Siinäpä numerot.

Jeh. Tulevan kevään kisasuunnitelmia huhtikuulle saakka hahmottelin tuonne reenit 2016 sivulle. SAUL SM puolikas Jyväskylässä on se niinsanottu päätähtäin keväällä. Sen kautta sitten kohti kesän koitoksia. No mutta käydään nyt muutama lenkki ennen sitä. Jospa vaikka perjantaina seuraava. Vaihdetaan vielä vuosikin tässä välissä. Notta oikeen hyvää vuodenvaihdetta ja sillee. Palataan asiahan ensi vuonna sit.