Jep. Viikon viimeinen kieppi nappulattaren reenin aikana Hipposhallilta 45min sinne ja samaa reittiä takaisin. Muita numeroita lenkille napsahti 14,99km (6:04 / 145). Fiilis ihan ok.

Jepjep. Vuoden ekan viikon kilsat 52,71. Kaksi lepopäivää, saman verran reippaampia hölkkiä, muut enemmän tai vähemmän kevyttä nylykytystä. Tästä lähtee tämä vuosi. Tavoitteena olis saada nostettua normiviikon kilsat sinne noin 80 plusmiinuskymmenen tasolle, ainakin silloin kun ei oo työduunihommia häiritsemässä harrastamista. Ihan riittävästi on tekemistä kyllä siinäkin näinä käytännössä päivittäisen nappulalogistiikan aikoina. Aamulenkkeilykään ei oikein herkälle akilleshipiälle ole se paras vaihtoehto mutta eikähän sitäkin tässä silloin tällöin pyritä harrastamaan. Toki jos herää tuntia ennen lenkillelähtöä niin ei niin kovin jalat vinkuis mutta sekin jotenkin ei. Mennään siis pääasiassa päivä- ja iltalenkkien kanssa eteenpäin.

Notta sellaasta spekulaatioo ja selittelyä. Huomenna lepo. Jatketaan tiistaina, kevyt hölkkä ja keskiviikkona aamulla Kuohun porukalla halliin. Siitä.