Juuh. Eilen 20min hökä jossa alkumatkassa molemmat nappulat (kohta 5v ja 9v) mukana ! Oli muuten iskällä levee hymy naamalla kun hipsittiin menemään. No pikkukloppi totes 5min kohdalla notta nyrriittää ja nappulatar vähän myöhemmin. Minä jaksoin sentään loppuun saakka eli sen 20min sahata tossa takatiellä edestakaisin.

Jep. Tänään veivasin viikon pitkänä lenkkinä fillaria vähän päälle kaks tuntia (avg 135). Kuohun yhteislenkki lähti poikkeuksellisesti tuolta Tourulan Intersportin edestä joten veivasin sinne aistimaan lenkkitunnelmaa. Muutaman kilsan poljin mukanakin ja kieltämättä ihan hieman ottaa pannuun olla pyörän selässä juoksun sijaan. No joku päivä. Oma lenkki sujui ihan ookoo raskas hevimusiikki heleästi korvissa kajahdellen. Tollanen viiskytkilsanen ei oikeestaan juuri enää tunnu niinsanotusti missään, huomattavasti väsyneempi olis jos juoksis pari tuntia. No joku päivä. Iltasella hipsin vielä sen 20min hökän jossa tälläkertaa testimielessä juoksupätkät vähän reippaammin. Viimeinen 2min meni alle 4min vauhtia eikä kipua tuntunu juurikaan. Eihän se kivuton ole edelleenkään mutta hei, alle 4min vauhtia.

Jees. Viikon kilsat näyttää tältä: Juoksukävely 21,33 ja fillari 216,9. Pari reippaampaa veivausta ja pitkä. Ookoo viikko pyöräilymielessä. Voiko muuten olla että perä ja reidet olis vähän kasvanu tässä reilun kuukauden aikana ? Ihan kuin olis. No sehän mahtavaa hölkkäklopille. Paino sentään on tippunu muutaman kilon eli läski on lähteny vasemmasta poskesta. Oikean laihdutan myöhemmin kesän aikana.

Jepu. Huomenna aamupäivällä hölkkäkävely ja jospa kokeilis pidentää hieman eli yhteensä 30min. Muuta ei sitten oikein ehdikkään, loppupäivä ja osa yöstäkin menee nimittäin lentokoneessa ja tiistaina ollaankin sitten paikallista aikaa aamulla pirteenä Shanghaissa. Paluu lauantai-iltana joten fillaria ei ensi viikolla juuri veivata. Tennarit tottakai mukaan ja mahdollisuuksien mukaan pari kolme lenkkiä olis Kiinassa ajatus sipasta. Notta sillee.

IMG_.jpg
Kuva: Miika Takala