Joopajoo. Tällänen mukareipas tuli sitten hipsittyä: vr3+ vk14 (4:26/176) + vr3,49. Fiiliksistä käyttäisin termiä "puoliväkisin meni" ellen tietäis että pohojammaalla yks eläkkeellä oleva veturinkuljettaja ei oikein tosta sanonnasta tykkää kun on kyse hölkkäreenistä...

On tosi vaikeeta uskoa että syyskuussa viime vuonna juoksin maratonin pari sekuntia kovempaa kilsavauhtia. Senjälkeen oon kuitenkin hölkänny reilu 1700km ja joka viikko vähintään yhden vk-reenin. Tässä ollaan. Just ja just jaksan juosta tunnin tuota vauhtia.

No joo, ehkä asia ei oo ihan niin yksinkertainen... Uskotellaan nyt vaikka että tämä meikäläisittäin ihan kohtuullinen määräreeni suht.hitailla vauhdeilla + pakkanen ja liukkaus + parin päivän takainen flunssantynkä hidastaa vähän. Mutta mutta, teenköhän mä jotain ihan väärin. Mistäpä sitä tietäis. Mä vaan juoksen. Jatketaan samaa rataa ja katotaan mihin se johtaa. Nyt ollaan taas siellä epäuskon puolella.

Päivän kilsat yhteensä 28,52. Huomenna aamulenkki taas töihin ja takaisin n.kymppi. Molemmat kevyttä hölkkää. Enhän mä muuta pysty tekemään.