Jep. Eilen olin pitkästä aikaa Timolla hierottavana. Olihan se taas aikakin. Tuo oikea kantapää meni heti parempaan suuntaan. Siellä ilmeisesti jotain kireestä pohkeesta johtuvaa kalvokireyttä joka aiheuttaa turvotusta ja kipua. Ainakin vähän tuntuis helpottaneen kun ei aamulla tarvinnu ontua kuin muutama ensimmäinen askel. Nyt vaan aktiivista pohkeiden venyttelyä ja jalkapohjien rullailua jääpallolla plus kylmähoitoo niin jospa se siitä hiljenis. Muista nyt sitte tehdäkkin sitä... Eilen tuli vielä ehtoolla Finlandiaryhmäläisten kanssa hölkkäiltyä sekalaisvauhtista tosikevyttä vähän päälle 6km.

Juuh. Tänään aamulla ihan ookoo fiiliksellä hölkäten töihin 8,04km (5:40 / 143). Työpäivän päätteeksi kevyt 10,55km (5:06 / 150) josta viimeiset pari kilsaa Jukan ja Teron kanssa. Kiitos lenkkiseurasta klopiille. Fiilis juostessa oikeestaan aikalailla hyvä, jalat on hyvänmakuiset eikä kantapäässä tuntunu isommin oikeestaan mitään ja pienemminkin aika vähän. Hip ja hei. Jospa se ihan oikeestikin tästä. No kattotaha.

Jepu. Huomenna oli alunperin ajatus hipsiä aamulla töihin mutta menee logistiikka niin hankalaksi jos sen teen että paree kun hipsin kotimaisemassa vähän lyhyemmän kiepin, heittelen perheen muut jäsenet kunkin omiin päivähoitoihinsa ja meen itte autolla töihin. Iltapäivällä vv 10x2min/2min ja illansuussa sitten kevään ensimmäisen juoksukoulun ensitreffit. Onhan siinä taas keskiviikkoa kerrakseen. Jotta notta.