Joopa. Otsikonmukainen hölkkäkisa hipsittiin siis tänään Tikkakosken Itärannan sotilasalueella. Meinas jo usko alkaa loppumaan kisapaikalle ajaessa, kun toinen toistaan suurempia stop-merkkejä oli tienreunoilla. No, paikka kuitenkin löytyi, ja puitteethan siellä oli varsin hyvät. Upseerikerho taisi olla paikkana ja muistelisinkin hämärästi siellä joskus auk-kurssijuhlaa viettäneeni. Kokonaisuutena oikein mainio uusi hölkkäkisa keskisuomen juoksukalenteriin ja porukkaakin oli ihan sopivasti (arvaus, yli 50). Kymppi juostiin viitenä n.2km kierroksena, matkaa gps:n mukaan tuli 10,08km, järjestäjien mukaan matka olisi ollut vielä pitempi. No, niin tai näin.

Oma juoksu ei mainioista puitteista ja tasaisesta reitistä huolimatta sujunut tänään juurikaan yhtään. Alku ehkä aavistuksen kovaa ja loppu, ilman ehkää, liian hiljaa. Aikaa kului 39:34. Yksin juostuna pikkusen tuuli haittas menoa, mutta ei sen syyksi mitään voi laittaa. No, vaikka kisaan ei sinällään voi olla kovin tyytyväinen niin hyvä kova reeni tämä oli. Ei teevee mutta hiipuva kova.

Numerot: vr 3,25km (5:06 / 147) + Tikkakosken Juoksut n.10km 39:34 (3:55 / 184) + vr 1,98km (5:42 / 152). Kilsavauhdit ja kilsojen avg syke tossa alla.

Jepjep. Jatketaan lenkkeilyä huomenna, 20-22km olis ohjelmassa. Elikkäs ja niin edelleen.