Joo, tultiin viime yönä takaisin Suomeen ja Palokkaan. Portugalin harjoitusleiri sujui hyvin: menopäivänä (tiistai) lepo, keskiviikkona hotellin juoksumatolla 50min 4:38 vauhtisena kun ei vielä uskaltanu lähtee kujille hölkkäämään... Torstaina puolen tunnin kevyt ja sekin 4:38 keskivauhdilla, nyt mentiin jo paikallisilla pikkuteillä. Pe lepo, lauantaina tunti 4:46 vauhtia kujilla, sunnuntaina 40min (4:48). Kevyen viikon kilsat yht. 54,04.

Tämä viikko alkoi vielä Atlantin rannalla, maanantaina hölköttelin tunnin verran (4:44). Eilinen oli lepopäivä ja siis samalla matkapäivä. Säät oli loistavat koko ajan, kujat ei ehkä parhaita mahdollisia paikkoja hölkkähommiin. Keski-Suomen mäet kyllä kalpenee paikallisille kukkuloille, tasasta ei oo muutakuin jalkapallokentällä ja biitsillä.

Tänään oli vuorossa pari hölkkää tutuissa maisemissa Palokkajärven ympäristössä. Päivällä 40min kevyttä ja nyt illalla puolen tunnin kova 30min + verryttelyt. Kovan vauhdiksi 3:54, fiilikset niinkuin pitikin mutta vauhtia olis saanu olla vähän enemmän. No joo, laitetaan aikaeron piikkiin. Huomenna ohjelmassa 50min. Nyt maate.