Jee! Soli kuulkaa tänään ensimmäinen ulkoilmassa hipsitty lenkki seittemään viikkoon. Ei paljoo lumet haitannu kun lyllersin menöhön. 5,03km (5:45 / 150). Onhan tässä vielä jonkinverran tekemistä mutta nyt se alkaa, uskon ja toivon. Akilles oli aikalailla kivuton juostessa mutta tuossa kehräsluun takana peroneusjänteen kohdalla tuntuu kipua. No sekin siirtyili välillä tuonne pohkeen alaosiin mutta senverran pääosin heikkoo huutoo että kireiden lonkankoukistajien huutelu peitti melkein sen kokonaan. Joku paikka valittaa näköjään aina, sitä kai tää nyt sitten vaan on... Lenkin päälle meinasin vääntää hieman lihaskuntoo mutta empä taida jaksaa. Manjaana tai ylimanjaana sitte. Venyttelyä olis tarkotus sensijaan tänään vielä. Kyllä muuten takareidet jumitti jonkinkin verran hipsinnästä, on tää hieman eri laji kuin Nopsanveivuu. Ei mainita samassa lauseessa enää tän jälkeen.

No niin. Viikko läjässä. 7 viikkoa tosiaan siitä kun Pieksämäellä hipsittiin puolimaratonia ihan tosissaan. Sen jälkeen oli tarkoitus pitää sellanen viikon tauko että saan paikat juostavaan kuntoon mutta aavistuksen piteni. Eikä tässä edelleenkään voi hirveesti henkseleitä paukutella mutta kattotahan josko. Tällä viikolla ihan sopiva määrä liikuntaa, yhteensä 6h40min, josta suurin osa Nopsalla, vähän lihaskuntoilua, vesijuoksua. Ja reilu tunti sitä itteensä. Viikon kilsat (ai että kun on hienoo kun saa tän luvun ilmottaa!) 12,2. Suunta on ylähäppäin.

Joo. Nythän irtos melkoinen läjä sanoja. No eiköhän niitä tänne nettiin edelleen mahdu. Tulevalla viikolla suunnitelmissa 3-4 lenkkiä 4-8km per zipale. Muuten edelleen Nopsaa. Huomenna lepo, sen kautta uuteen viikkoon. Sellaast.