Juuh. Lauantaina fillarilla pienellä lisäkierrolla mökille 47,15km (22,4km/h / 120). Mainio juhannuspäivän kieppi maalaismaisemassa oli se. Mökiltä veivasin sitten iltasella kotiin suorinta reittiä 19,73km (22,2km/h / 123) ja olipa tuulista. Melkein voisin vannoo että koko matkan oli vastatuuli vaikka reitti on suurinpiirtein U:n muotoinen.

Juu-uh. Tänään aamupäivällä Palokkajärven kierto hölkäten, 14,85km (5:17 / 151). Fiilis ok. Nappulatteren vientikeikka Seinäjoelle oli sitten loppupäivän ohjelma.

Jeh. Viikko oli taas sitten siinä. Meni hieman eri tavalla kuin oli suunniteltu, ainakin noinniinku juhannusmenojen suhteen kun pikkukloppi oli koko viikon kuumees. Tänään ensimmäinen päivä reiluun viikkoon kun ei enää noussu 38 heti aamusta. Ihme tauti mutta nyt voiton puolella ja hyvä niin. Kilsat juosten 42,04 ja veivaten 66,88. Kaksi lepopäivää. Melko heikko oli juoksutuntuma koko viikon, tänään kuitenkin parempi. Jospa se tästä paranis edelleen.

Juu ja jeh. Huomenna juoksusta lepo ja fillarilla töihin. Tiistaille suunnittelin kasin mittaista reipasta. Jatketaan siitä.