Viikon pitee lenkki oli numeroiltaan tänään 22,13km (5:21 / 147). Ja eipä tarttenu tulla kuin vajaa viis senttiä lunta niin muuttui hölkkä heti raskaammaksi. Eli aikalailla voimatonta oli meno tänään ja tuossa Ruokkeentien mäissä meinas jo lopussa tulla kunnolla väsy. Autolla ne mäet tuli jotenkin helepomman oloosesti.

Fjeb. Viikko hipsitty taas kerran. Kilsat yhteensä 88,31. Keskiviikkona hallissa matalatehoinen reipastelu ookoo meiningillä, eilen lauantaina hyvin palautuneena matolla tonneja suorastaan erinomaisella tuntumalla. Ja vaikka tänpäivän pitkä pikkusen latisti tunnelmaa, hyvä viikko tästä napsahti.

Japadapa. Huomenna jatketaan, nelonen oikeenkepiätä ja päälle 10min Nopsanveivuuta. Nyt vois nauttia hetken tästä hetkestä. Kun ei oo kiire. Notta huomiseen.

Eiku...sevverran vielä että keskiviikkona menee Vuodatus kiinni uusien tekstien osalta vähintään viikoksi joten jää päiväkirjan täyttö siksi aikaa. Palataan sitten entistä ehompana takaisin jossain välissä helmikuuta. Notta nyt, huomiseen.