Jep. Viikko veivattu. Viimeisenä poljentana 100,11km (30,8km/h / 146). Keuruuntiellä kun päästiin letkassa vetämään, meni 80km avg 32,2km/h. Soli kuulkaa meikäläisen ylivoimaisesti pisin pyörälenkki ikinä. Kiitos Jari K, Tero, Miika ja Jari L lenkkiseurasta ja vuorovetelystä. Kyllä kummasti helpottaa polkemista kun pääsee peesaileen. Hieman yllätyin kieltämättä miten helpohkosti tuollainen saturaisen kieppi sujahti. Etukäteen kuulosti paljon pahemmalta kuin mitä oli. Niskahartiaseutuun otti ehkä eniten, samoin tuonne just sinne. No mutta mukavaa oli ja kyllähän tälläsiin lenkkeihin vois tykästyä isomminkin. No ehkei nyt sentään. Isot tykkäykset menee muualle. Tästä kuitenkin enemmän kuin soffalla röhnöttämisestä.

No joo. Kilsoja fillarin selässä tuli tälle viikolle yhteensä 245,51. Ja juoksuakin 1,41km. Keskiviikkona neljän minuutin vetoja, eilen parikymppiä ihan kohtuu kovalla teholla ja tänään pitempi. Palaset paikallaan.

Juuh. Huomenna kevyesti polkien about 6km valmennusryhmän reeneihin ja takaisin. Toiveissa olis että ensi viikolla sais FT:lle ajan tuota jalkaa ihmettelemään. Jos sitä vaikka joku päivä pystyis taas juokseen. Notta sillee.

Miikan tunnelmapaloja lenkiltä tässä.